Review: Vitadis Slanker Leven plan

vitadis slanker leven plan pakket

In deze review laat ik je zien wat mijn persoonlijke ervaringen zijn met het Vitadis Slanker Leven plan. Ik gebruik deze manier van afvallen en om op gewicht te blijven nu zo’n 1,5 jaar en het werkt echt heel goed voor mij! In deze review vertel ik je hoe mijn eerste week op het Vitadis Slanker Leven plan eruit zag, ga ik in op de werking van het dieet, of het goed vol te houden is en welk resultaat het met zich meebrengt. Lees dus snel verder!

Waarom afvallen?

Diëten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat bijna 53% van de Nederlanders overgewicht heeft. Ook ik hoorde tot 2 jaar geleden nog bij deze groep met overgewicht. Op een bepaald moment in mijn leven was ik het zat en ben ik op internet gaan zoeken naar “het beste dieet”.

Ik heb heel veel ervaringen gelezen en veel diëten geprobeerd. Veel diëten werkten wel redelijk maar enkel en alleen voor de korte termijn. Ik viel snel af maar kwam ook heel snel weer aan, zelfs meer dan ik was afgevallen!

Tot ik op een dag het Vitadis Slanker Leven plan ontdekte. Na het lezen van heel veel ervaringen en positieve reviews heb ik de stap gezet, en heb ik het hoofdpakket (fase 1) aangeschaft.

Wat is het Vitadis Slanker Leven plan?

Het Slanker Leven Plan is een dieet product dat ontwikkeld is door Vitadis Health Care. Dit is een bekende speler op de Nederlandse gezondheidsmarkt.

Toen ik het Slanker Leven plan voor het eerst tegenkwam, spraken onderstaande speerpunten van het product me meteen aan:

 • 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week
 • Makkelijk vol te houden
 • Verantwoord en gezond gewicht verliezen
 • Goede begeleiding / coaching
 • Compleet online inzicht in je progressie
 • Geen JOJO effect
 • Volledig maaltijdenpakket voor anderhalve week inbegrepen!

Het Slanker Leven plan is een eiwitdieet wat inhoudt dat de koolhydraat consumptie beperkt wordt en je in plaats daarvan meer eiwitten binnen krijgt. Zoals je misschien weet zijn eiwitten de bouwstenen van ons lichaam en gaan ze het hongergevoel tegen. De bekende diëten zoals Powerslim, Cambridge en Atkins zijn hierop gebaseerd. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je met een continu hongergevoel onmogelijk kunt afvallen. Dit is één van de redenen waarom dit dieet zo goed werkt!

vitadis slanker leven plan

Hoe begin je?

Na aankoop van het startpakket werd ik meteen doorgestuurd naar een registratie formulier waarin ik mijn gegevens zoals gewicht en lengte in heb gevuld. Dit duurde ongeveer een minuutje. Hierna kreeg ik direct toegang tot mijn persoonlijke pagina. Op deze pagina wordt er precies bijgehouden waar ik op dit moment sta en wat ik al heb bereikt.

In de gratis app die je kan downloaden op je mobiel voor Android en Apple, vindt je onder andere recepten en boodschappenlijstjes. Heel handig voor in de supermarkt of als je in de keuken staat. Er is ook een 24/7 chatfunctie ingebouwd voor als je iets wilt vragen of hulp nodig hebt. Echt super handig!

Elke ochtend krijg ik een mail van mijn persoonlijke coach met tips over de bereiding van de maaltijden en motiverende woorden om de dag goed te beginnen!

Het pakket

De dag nadat je online het pakket hebt besteld wordt het startpakket keurig bij je thuis bezorgd. Ook als je na 14:00 hebt besteld, kun je meteen de volgende dag beginnen met afvallen! Echt een pluspunt!

In het pakket zit alles wat je nodig hebt om meteen te kunnen beginnen. Gelukkig zitten er niet alleen maar afval shakes en repen in (zoals in de meeste andere diëten wel zit). Dit komt je na een tijdje de neus uit en werkt niet bevorderlijk voor je doorzettingsvermogen.

Ik stal alle producten die in de doos zitten uit op de keukentafel en ben echt verrast door de diversiteit aan lekkernijen:

 • Koekjes
 • Brownies
 • Nootjes
 • Chips
 • Soepen
 • Crackers
 • Omeletten
 • Pannekoeken

Op deze manier is diëten leuk, makkelijk en echt goed vol te houden!

vitadis slanker leven plan inhoud pakket

Het begin van het diëten

Uit eigen ervaring weet ik dat de eerste 2 dagen van een dieet het moeilijkst zijn. Je lichaam moet namelijk wennen aan de verandering in voeding en hoeveelheid. Het welbekende hongergevoel ligt hierbij op de loer. Dit gevoel kan zo sterk worden, dat je voortijdig met het dieet stopt.

Tot mijn verbazing heb ik bij dit dieet na 3 dagen nog geen enkel ondragelijk moment beleefd! Dit komt waarschijnlijk omdat het Vitadis Slanker Leven plan je niet uithongert zoals de meeste andere diëten wel doen.

De producten in het start pakket smaken goed en het mooiste is, je kunt gewoon blijven avondeten. Hiervoor krijg je honderden gezonde recepten die heel gemakkelijk te bereiden zijn en waarvoor kant en klare boodschappen lijstjes beschikbaar zijn in de app. Makkelijker kan echt niet!

Ik heb zelf een gezin met 2 kinderen en iedereen doet gewoon mee. De porties zijn ruim voldoende en iedereen heeft een verzadigd gevoel aan het eind van het diner. Weer een echt pluspunt waarom dit dieet wel werkt en andere diëten niet.

Het verloop van het dieet

Na 6 dagen geleefd te hebben op het Vitadis dieet voel ik me goed. Ik heb geen hongergevoel en voel me niet lusteloos, wat ik met andere diëten wel had. Ik merk dat ik veel lekkerder in mijn vel zit. Ik wordt niet meer doodmoe wakker en kan met minder slaap gemakkelijk de dag door komen.

Online houdt ik mijn progressie bij en kan ik in 1 oogopslag zien hoe ik ervoor sta. Op de weegschaal wordt mijn vermoeden dat ik goed bezig ben bevestigd: 4,8 kilo lichter in 6 dagen tijd! Een mooie prestatie al zeg ik het zelf!

Wat kost het dieet?

Het resultaat in 1 week tijd is fantastisch zoals je hebt gelezen, maar uiteraard ben je ook benieuwd naar de kosten van dit dieet. Ik heb een kleine rekensom gemaakt en ik was positief verrast! Voor maar €3,70 per dag kun je net als ik snel afvallen en slank blijven!

wat-kost-vitadis

Eind conclusie en speciale lezersaanbieding!

Zoals je hebt kunnen lezen in deze review ben ik echt heel positief en blij dat ik met dit dieet ben begonnen! Over alles is nagedacht en de makers hebben het dieet tot in de kleinste details uitgewerkt zodat het echt werkt! Vitadis is een echte specialist op afslank gebied en dat merk je aan alles; de handige app, online coaching, de uitgebalanceerde maaltijden en ga zo maar door.

Nadat ik vrijwel elk ander dieet dat op de markt is opzij heb geschoven omdat het simpelweg niet werkte, kan ik echt zeggen dat het Vitadis Slanker Leven plan een blijvertje is en het voor mij het beste dieet is dat er momenteel te vinden is!

Omdat Vitadis in 2015 is uitgeroepen tot beste dieet, kan ik mijn lezers van dit artikel een tijdelijke korting van 60% aanbieden! Wees er echter wel snel bij, want voordat je weet ben je te laat en dat zou echt zonde zijn!

vitadis link

Doe je voordeel met deze exclusieve lezers korting en ik wens je heel veel succes!

Groetjes Anna


Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail