Dash dieet

dash dieetHet is Dash Dieet is al 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste dieet, maar wat maakt dit dieet zo goed? En wat houdt het Dash dieet eigenlijk in?

Om te beginnen komt het Dash dieet uit Amerika en staat de afkorting Dash voor: Dietary Approaches to Stop Hypertension. Dit betekend vrij vertaald; dieet om hoge bloeddruk te stoppen. Het Dash dieet is dus oorspronkelijk ontworpen als een eetpatroon om mensen met een te hoge bloeddruk te helpen in het verlagen van hun bloeddruk. Maar omdat de mensen die het dieet volgden ook drastisch gewicht verloren, blijkt het Dash dieet een zeer goed en gezond dieet om snel en blijvend gewicht mee te verliezen!

Wat is het Dash dieet?

Het dieet zorgt ervoor dat je heel veel “echte” voeding binnen krijgt. Dit is voeding zonder kunstmatige geur en smaakstoffen. Hierbij moet je denken aan veel groene groentes, veel vers fruit, mager vlees, vis en granen en noten. De nadruk ligt dus op “real foods”. Geen maaltijden die bereid zijn met veel te veel zout, toegevoegd vet en snelle koolhydraten waar je je alleen maar slapper en futloos van gaat voelen.

Het Dash dieet is een uitermate gezond dieet. Het dieet zit niet vol moeilijke en niet vol te houden regeltjes. Het is veel gezonder dan vele andere diëten omdat het gebaseerd is op oer voedsel; de voeding die onze voorouders aten om te kunnen jagen en scherp na te kunnen denken!

Alle voordelen van het dieet op een rij:

 • Verlaagt de bloeddruk
 • Verlaagt het cholesterol gehalte
 • Voorkomt diabetes
 • Voorkomt chronische nierziektes
 • Laat je evenwichtig en gezond eten
 • Geeft je extra energie en weerstand
 • Betere stofwisseling
 • Betere darmflora

dash dieet recept1

Het Dash dieet plan

Om met het dieet te kunnen beginnen moet je weten waaruit het bestaat en hoe je de recepten moet bereiden. Om je hierbij te helpen is er een zeer uitgebreid en waardevol dieet plan samengesteld in het Nederlands.

In dit dieet plan vindt je 162 heerlijke, gezonde, vetarme recepten waarmee je meteen aan de slag kunt. De recepten worden bijgestaan met foto’s, een boodschappenlijstje en een simpele uitleg hoe je ze klaar maakt. Ze zijn bestemt voor het hele gezin en erg lekker, al zeg ik het zelf!

In het plan vindt je ook de 9 basisprincipes van het Dash dieet in detail uitgelegd zodat jij er direct mee van start kunt. Het volledige voedingsplan met voorbeelden die aangepast zijn aan jouw geslacht en leeftijd zorgen ervoor dat de kilo’s ervan vliegen!

Met het Dash dieet bouw je in no time aan een gezondere levensstijl waarbij je lekker kan eten met gezonde en normale producten die verkrijgbaar zijn in je lokale supermarkt. Andere voordelen zijn:dash diet recept2

 1. GEEN crash dieet
 2. GEEN shakes of vieze maaltijdvervangers
 3. NOOIT meer calorieën tellen
 4. Lekkere maaltijden voor het hele gezin
 5. GEEN JOJO effect

Het Dash dieet wordt door doktoren over de hele wereld aangeraden. Het dieet is niet voor niets al 5 jaar op rij uitgeroepen tot beste dieet!

Kom dus vandaag in actie en begin ook met gezond en verantwoord afvallen. In samenwerking met Het Dash Dieet Plan Nederland kan ik je een flinke korting geven! Klik hier en begin vandaag met de rest van je leven!

 


Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail