Buikvet verbranden

buikvet verbrandenBuikvet verbranden is iets dat we allemaal graag willen. Een mooie platte buik is een schoonheidsideaal dat hoog op ons verlanglijstje staat.

Helaas lukt het krijgen van een platte buik vaak niet in deze door drukke en hectische tijden. We zijn laat thuis, slapen weinig en eten slecht. We zullen dus een balans moeten vinden in goed en gezond eten. In dit artikel ga ik je alle ins en outs vertellen over buikvet verbranden.

Ik ga je een methode laten zien die voor mij echt werkt zodat ook jij deze zomer met een strakke platte buik naar het strand kunt!

Wat is buikvet eigenlijk?

Buikvet is een overbodige en een overtollige vet ophoping rond je buikgebied. Dit vet wordt hier opgebouwd en opgeslagen omdat je er een teveel van binnen hebt gekregen, wat je niet hebt verbrand.

In Nederland zijn er steeds meer mensen die rond lopen met een teveel aan buikvet. Vaak worden de risico’s van “het buikje” onderschat. Er kleven namelijk behoorlijke gezondheidsrisico’s aan buikvet, zoals:

  1. Diabetes type 2
  2. Hart en vaatziektes
  3. Verhoogd risico op sommige kankersoorten
    (Bron)

De laatste jaren zijn er steeds meer Nederlands bijgekomen met een teveel aan buikvet. Hieronder kun je een grafisch overzicht zien hoe dat zich heeft ontwikkeld. De trend is dat dit alleen maar meer gaat worden in de komende jaren:

Buikvet verbranden infographic

Buikvet verbranden, hoe werkt het?

Omdat buikvet een ophoping is van overtollig vet wat je niet hebt gebruikt, zou een logische oplossing om buikvet te verbranden zou zijn om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Helaas werkt dit niet zo eenvoudig omdat je lichaam iets gecompliceerder in elkaar zit.

Weinig eten en veel sporten zou namelijk op den duur een hongergevoel gaan veroorzaken waar je niet meer tegen kunt. Het wordt ondragelijk. Een natuurlijke reactie is dan dat je gaat eten. Dit werkt dus averechts.

Beter zou zijn om je voedingspatroon zo te wijzigen dat je voedsel binnenkrijgt dat de buikvet verbranding stimuleert. Veel mensen weten namelijk niet dat een bepaalde combinatie van voedingsstoffen ervoor kan zorgen dat je snel buikvet verbrand!

In deze tijd zijn gewend om veel koolhydraten en snelle suikers te eten. Dit is normaal geworden voor veel mensen omdat deze producten ons overal worden aangeboden. Kijk maar eens in de supermarkt, waar je eerst langs schappen vol met koekjes moet, om vervolgens bij de gezonde producten aan te komen. Of de fastfood ketens die tegenwoordig overal als padenstoelen uit de grond komen. Deze bedrijven proberen ons ervan te overtuigen dat het normaal is om 590 calorieën en 34 gram vet binnen te krijgen door het eten van één broodje hamburger!

Laat buikvet verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Nu ik je heb verteld waarom buikvet grote risico’s met zich mee kan brengen en wat buikvet nu eigenlijk is, wil ik het over de voordelen van buikvet verbranden hebben.

Een platte buik is niet alleen mooi, het werkt ook heel erg goed om je zelfvertrouwen een boost te geven. Door een slank figuur te krijgen en houden is mijn kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd:

  • Ik slaap beter
  • Ik wordt uitgerust wakker
  • Ik heb eindelijk succes in de liefde
  • Ik leef gezond en bewust
  • Ik voel me zelfverzekerder en heb meer energie

platte buik buikvet verbranden

De volgende stap is om zelf aan de slag te gaan. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen en hebben geen idee van voedingsmiddelen die de buikvet verbranding stimuleren. Het gaat hierbij om de juiste combinatie. Gelukkig is er een pakket op de markt dat echt werkt!

Ik heb vele diëten getest en geprobeerd, maar er is er maar één die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt en dat is het het Vitadis Slanker Leven plan van Vitadis. Ik gebruik dit dieet nu zo’n 1,5 jaar samen met 25.000 andere tevreden afvallers! Ik heb een zeer informatieve review geschreven over mijn persoonlijke ervaringen met het Slanker Leven plan wat je hier kunt lezen.

Binnen enkele weken was ik veel van mijn buikvet kwijt en heb ik die platte buik gekregen waar ik zo van droomde!

Twijfel dus niet langer en begin vandaag met het Vitadis Slanker Leven plan zodat ook jij deze zomer met een prachtige platte buik op het strand kunt verschijnen, het werkt echt!


Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail